Veľkoobchodne podmienky : Cinovivojaci.eu, Ručne maľované cínové figúrky

Veľkoobchodne podmienky

Ponuka veľkoobchodnej spolupráce:

MS v ľadovom hokeji 2011

Ponúkame Vám našu figúrku hokejistu vo farebnom prevedení podľa vašich požiadaviek, prípadne podľa požiadaviek vašich zákazníkov (strieborný povrch, maľovanie v klubových alebo reprezentačných farbách vrátane sponzorských reklám na drese). Podstavec pod hokejistom poskytuje značnú variabilitu (tvar puku, ľadovej plochy...), taktiež poskytuje priestor pre logo klubu, sponzorov či oficiálne logo súťaže). Potešte fanúšikov originálnymi slovenskými, ručnými výrobkami, nie ázijskými odliatkami, ktorými je zaplavený celý svet.

Reklamné predmety:

Cínoví vojaci ako reklamný predmet pre firmy a reklamné agentúry:

Pre firmy vyrobíme cínových vojakov s ich logom. Reklamným agentúram dodáme cínových vojačikov bez vlajky a s nemaľovaným erbom. Môžu tak svojím zákazníkom pripraviť originálne reklamné predmety.

Napríklad takto môžu vyzerať vaše reklamné predmety:

        

Cínové figúrky pre hrady a zámky:

Vyrobíme Vám za výhodných podmienok sady najpredávanejších cínových vojakov s heraldikou vášho hradu, mesta či obce alebo známych šlachtických rodín. 

Cínové figúrky pre turistické informačné kancelárie (TIK):

Cínový vojak s heraldikou mesta je pútavým darčekom pre mnohých návštevníkov vášho mesta.

Cínové figúrky pre obce a mestá:

Cínové figúrky s heraldikou vášho mesta môžu byť veľmi originálnym darčekom pre významných občanov mesta alebo vzácnych hostí. 

Každý cínový vojak je ručne maľovaný originál. Cínoví vojaci z našej ponuky sú miniatúry stredovekých rytierov z 13. až 15. storočia. V prípade záujmu vieme pripraviť cínové postavičky a figúrky podľa vašich požiadaviek.

Ak vás naša ponuka zaujala kontaktujte nás: cinovivojaci@centrum.cz



Vaša IP adresa je: 3.239.59.193
Copyright © 2024 www.cinovivojaci.eu. Powered by Zen Cart
PageRank